Top 3 van populaire goedkope loopauto’s

Goed speelgoed hoeft niet altijd duur te zijn. Soms kun je speelgoed overnemen van familie, of een tweedehands loopauto Fisher Price kopen. Een vintage loopstoel is even wat anders, maar kan natuurlijk ook een goed idee zijn. Een tikkeltje onbekend is de Vtech loopauto. Dit zijn vrolijke gekleurde speelauto's die geschikt zijn voor peuters. Op marktplaats een loopauto zoeken is een prima idee. Let dan wel op de afstand. Een marktplaats loopauto kan ook duur uitpakken als het moet worden verstuurd in een groot pakket. Het kan dan voordeliger zijn om een nieuwe loopauto bij Intertoys aan te schaffen. In dit overzicht vind je drie populaire en betaalbare speelauto’s.

 

Ook als je niet in het buitengebied woont, kan een speelauto in de vorm van een tractor voor kinderen vanaf 1 jaar voor veel plezier zorgen. Het is een stoer groen model met een geel zitje. Voorzien van een handig opberg vak om klein speelgoed in mee te nemen. Is dit niet helemaal wat je wilt, zoek dan bij Bol.com naar loopstoel tractor. Je vindt dan vast en zeker een speelauto die aan al je eisen voldoet. Een ander goed idee is een loopauto van hout.

 

 

Een toegankelijk laag model waar je kind al snel mee door je woonkamer scheurt. Deze stoere rode auto in een eenvoudig model is gemaakt van stevig materiaal en voorzien van een omvalbeveiliging. Op het stuur zit een claxon. Ben je op zoek naar een speelauto met meer kleurtjes, dan is de loopauto fisher price een leuk alternatief.

 

 

Deze schattige speelauto in de kleur rood kun je kopen bij Mamaloes. Het is een licht model in de kleuren rood en wit dat is voorzien van een rugleuning, een omvalbeveiliging, en opbergruimte onder de zitting. Het thema is brandweer. De rugleuning kan eventueel worden verwijderd als je kind deze niet meer nodig heeft