De 5 populairste loopauto’s voor kinderen vanaf 1 jaar

Deze leuke loopauto is geschikt voor baby’s die goed kunnen zitten tot en met de kleuterleeftijd. Het is een stevige Mercedes loopauto met een opbergvak en een stabiele rugleuning. Op het stuur zit in het midden een toeter en links en rechts knoppen voor gezellige bekende melodietjes voor kinderen. Deze Mercedes loopauto is beschermd tegen omvallen. Is dit niet helemaal wat je zoekt, en zoek je eigenlijk een basic model, zoek dan eens naar een puky loopauto.

 

 

Een loopauto in dit bekende auto model is te koop in verschillende kleuren en uitvoeringen. De Fiat 500 loopauto in de roze kleur van het merk Happy Baby is daarbij het meest populair. Dit model is niet alleen leuk maar ook heel stevig. De Fiat 500 loopauto is voorzien van een stuur met verschillende melodieën, een opbergvak, een rugleuning en bandjes met lucht. Ook dit model heeft extra bescherming tegen omvallen.

 

 

 

Kies je voor een loopauto van dit bekende merk, dan kies je voor de combinatie van vrolijkheid en kwaliteit. Een Fisher Price loopauto is altijd uitgevoerd in vrolijke kleurtjes en heeft voldoende muzikale mogelijkheden. Lekker toeteren, muziekjes afspelen of met blokjes bouwen. Met een Fisher Price loopauto kan dit allemaal. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt, kijk dan eens bij de Nijntje loopauto.

 

 

 

 

De rode Cars auto is een bekend film figuurtje en spreekt daarom tot de verbeelding van veel kinderen. Het is dan ook niet zo vreemd dat er veel verschillende Cars loopauto’s te koop zijn. De Cars loopauto McQueen Activity Racer is voor kinderen vanaf 1 jaar het meest populair. Dit model is namelijk voorzien van knipperlichten en ‘echte’ motorgeluiden. Er is ook een Cars loopauto met duwstang van het merk Smoby.

 

 

 

 

 

Een houten loopauto is niet alleen verantwoord en duurzaam, maar ook heel stevig. Kies je bijvoorbeeld voor de houten loopauto I'm Toy Vliegtuig – Multicolor, dan kan je kind daar tot en met 8 jaar mee spelen. Met massieve banden, een echte propeller en vleugels. Dit model speelgoed auto is voorzien van een rugleuning en een stevig stuurtje. Onder de zitting zit een vormenstoof met zes gekleurde blokjes.