Top 3 vintage speelauto's

1. Retro Roller Speedster Jessica

Retro Roller Speedster Jessica

Deze roze auto is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 - 6 jaar. Het is een prachtige metalen loopauto en het model van een Freestyle cadillac. Ben je op zoek naar een retro loopauto, dan is dit wel een erg leuk model. Voorzien van een zilverkleurig stuur en zilverkleurige bumpers. De bandjes zijn massief en de contrasterende sticker op de achterzijde maakt het geheel op deze retro loopauto wel af.

2. Retro Roller Loopauto James

Retro Roller Loopauto James

Ben jij ook van mening dat je kind(eren) Max Verstappen of Lewis Hamilton in de toekomst mogen gaan opvolgen? Dan kun je ze alvast met deze loopstoel voor jongens een beetje warm maken. Deze prachtige loopauto retro is uitgevoerd in mooi donkerrood en voorzien van de letter 1 en een bijna echte tankdop. Deze loopauto retro is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Het is een metalen loopauto met massieve banden, een grilletje aan de voorzijde en ventilatieopeningen aan de zijkant.

3. Retro Roller Loopauto Michael

Retro Roller Loopauto Michael

De strijd tussen de nummer 2 en 3 in deze Top 3 is groot. Deze stoere lichtblauwe retro loopauto kan het dan ook prima opnemen tegen James in de kleur rood. Dit supersnelle model is geschikt voor jonge kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. Heb je geen kinderen, maar vind je het gewoon een tof model, dan kun je deze vintage loopstoel ook prima als decoratiemateriaal gebruiken. Deze loopauto retro zal altijd de aandacht naar zich toe trekken vanwege het model en de gebruikte lichtblauwe kleur. 

Vintage speelauto's zijn loopautootjes die zijn ontworpen naar een model auto uit de eerste helft van de 20e eeuw. Oude racemodellen en politie- en brandweerwagens uit de jaren '30, compleet met een hoog stuur. Je begrijpt wel dat deze modellen in het bijzonder geschikt zijn voor beweeglijke kinderen die graag scherpe bochten maken als ze rondrijden. Een vintage loop- en speelauto blijft altijd leuk. Ook als je kind er niet meer mee speelt. Je gebruik de vintage speelauto dan gewoon als een decoratief object in je eigen huiskamer of kantoor. Vind je ze te duur, dan kun je ook op marktplaats een loopauto in dit model proberen te scoren.