Top 3 Loopauto baby voor meisje

1. Free2Move Speelauto - Kid's Rider - Lady Chef - Paars

Een voordelige loopauto voor meisjes die houden van vrolijke kleuren. Dit is een vrij laag model, zodat je kind hier al snel goed op kan zitten. Deze paarse speelauto is voorzien van een opbergvak, een telefoon, een toeter en een duwstang. De brede wielen zorgen ervoor dat deze loopauto voor meisjes niet snel omvalt.

 

 

 

 

2. Eco Toys Fiat 500 Wit Loopauto

Deze leuke meisjes loopstoel / auto behoort tot de Eco Toys collectie, wat betekent dat na aankoop, MamaLoes een donatie doet aan de stichting Nationaal Fonds Kinderhulp. Vind jij dit ook belangrijk, dan is dat een goed excuus om deze stevige meisjes loopstoel en speelauto aan te schaffen. Dit model ziet er fantastisch uit, is voorzien van een stuur met motorgeluiden, een omvalbeveiliging, een toerenteller, een opbergruimte en een rugleuning. Uiteraard zitten er 'echte' Fiat velgen onder de leuke speelauto. Ook te koop in andere kleuren!

 

 

 

3. Lt Cozy Coupe Roze

Deze leuke loopauto roze is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en bevat veel speelmogelijkheden en bevat bijna alles wat een echte auto ook heeft. Zo kan de deur open en dicht, is er een 'contactsleutel' en kunnen de voorwielen goed draaien. Geschikt als meisjes loopstoel, maar ook leuk om in te zitten. Van deze loopauto roze is de bodemplaat verwijder baar, ook is er een brandstofklep die open in dicht kan om eventueel te 'tanken'.

 

 

Vrolijke en sprekende kleuren worden verwerkt in een loopauto voor meisjes. Dat is natuurlijk niet voor niets. Er is immers een hele groep jonge kinderen waarvoor geldt dat hun aandacht meteen uitgaat naar opvallende kleuren en dierenthema's. Je zoekt dan naar een chicco loopauto of een little tikes loopauto. Er zijn natuurlijk ook meisje die gaan voor stoer. Zij kiezen het liefste voor een loopauto in brandweer model of een loopauto met BMW logo. Een leuk alternatief is de mini cooper loopauto of een loopauto in hout. Dit zijn aparte trendy modellen.