Top 5 loopauto baby voor jongens

1. Eco Toys Mercedes Wit 3-in-1

Ben je op zoek naar een loopauto Mercedes, dan hoef je niet langer te zoeken. Op nummer 1 staat deze loopauto Mercedes in de kleur wit. Het is een 3-in-1 model wat betekent dat deze speelauto geschikt is voor gebruik in verschillende leeftijdsfasen. De loopauto Mercedes wordt geleverd met een duwstang en armleuningen. Zo zit de kleine lekker stevig en kun je de auto duwen. Zodra het kind groter is en zelf kan 'rondrijden' verwijder je de duwstang en de armsteunen. Voorzien van verschillende muziekjes en een claxon.

 

 

 

 

 

2. Eco Toys Sport Car Blauw 3-in-1

Ook dit is een veel verkocht model. Ben je op zoek naar een trendy loopstoel voor jongens om mee te beginnen, dan is dit een goede keuze. Deze speelauto heeft een stevig hoog zitje met armleuningen. De auto kan met behulp van de stang gemakkelijk worden aangeduwd. Is het kind wat groter, dan kan de duwstang worden verwijderd. Je hebt nu een stevige loopstoel voor jongens met twee toerentellers, een opstapje, een omvalbeveiliging, opbergruimte en een claxon.

 

 

 

 

 

3. Range Rover Evoque wit

Deze stevige speelauto wordt geroemd door de ouders en familieleden die de kleine peuter zien genieten. Vanaf een jaar of 1 gaan ze met deze auto op ontdekkingsreis. In het begin lopen ze er nog achter, maar al snel lukt het om erop te gaan zitten en zelf te 'rijden'. De Range Rover is een hele complete speelauto, met opbergruimte, een lage voorruit, spiegels, omvalbeveiliging en een echte schakelpook. Vind je dit een leuke speelauto, maar is het niet helemaal wat je zoekt, kijk dan eens bij een Ferrari loopauto of een BMW loopauto.

 

 

 

4. Eco Toys Mercedes SLS Wit

Deze prachtige speelauto in de kleur wit is niet alleen leuk voor jongens maar ook voor meisjes vanaf ongeveer 12 maanden. Is je baby 10 maanden en kan hij of zij al goed zitten, ondersteun je kind dan goed en rijd voorzichtig kleine stukjes met dit stabiele wagentje. Op het stuur zit een claxon met muziek. De rugleuning kan er afgehaald worden. Omdat deze speelauto een product is uit de Eco Toys Collectie ondersteund MamaLoes na aankoop de Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp. Is Mercedes niet je merk, kijk dan eens bij een loopauto Brandweer of een loopauto BMW.

 

 

5. Mercedes SLS-AMG rood

Een stoere rode Mercedes, daar wordt je kind wel blij van. Vanaf ongeveer anderhalf jaar klimmen ze er zelf op om lekker door de kamer te racen. Dat blijft niet onopgemerkt want de claxon en andere muziekjes zitten op het stuur. Is je baby 10 maanden dan kun je je kind ook op deze speelauto zetten en tegelijkertijd ondersteunen. Nu is het niet zo moeilijk om kleine stukjes te rijden en af en toe een keertje te toeteren. Deze stoere mercedes is voorzien van een omvalbeveiliging, heeft massieve banden en een opbergvak. Vind je deze Mercedes toch een beetje te kostbaar, en zoek je eigenlijk een basic model, kijk dan eens bij de puky loopauto.

Speciaal voor de stoere jongens en meisjes is er een top 5 die rekening houdt met hun wensen. Natuurlijk willen zij graag een brandweer loopauto of een bmw loopauto. Deze stoere jongens en meiden lopen een nijntje loopauto heel snel voorbij. Liever kiezen zij voor een metalen loopauto die goed tegen een stootje kan. En wat denk je van een 'echt dashboard', of een claxon waarmee ze naar lieve lust kunnen toeteren? Opgepast, ze komen eraan, dus aan de kant!